HTML

Úgy gondolom

HM, ha néha rám jön a megjegyzés, hát kiírom, bármivel, bárkivel kapcsolatban.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Csirke vagy marha?

2011.03.07. 18:23 vornia

 Hm...

 

Megakadt a szemem, illetve valahogy áthatolt a szürke ködön, egy macska kaja reklám.Hogy asszondja,hogy....

cica mélázva játszogat egy kis kockával,rajta csirke vagy(már nem is emlékszem,talán marha?) hús jelzéssel. Aztán jön a gazdi (jóféle bőr persze, de ezt már megszoktuk(?) a reklámokból, átlagos külsejű emberek már szinte alig vannak.-na ez majd egy későbbi gondolat lesz.

Szóval, hogy szegény cicának ne legyen már olyan nagy lelki problémája az étkezéséből (avagy a gazdinak, hogy mivel kényeztesse), ezért MINDKÉT féle husi benne van az új kajában.

Remek,mi?

Ami felmerült bennem, tényleg csirke és / vagy marhahús van benne?Ha igen,valami hulladék maradvány?Vagy elképzelhető hogy normális számunkra is fogyasztható hús van benne?Mármint értem úgy, hogy az a része az állatoknak?

Hát az elég durva lenne, miközben olvasni, hogy csökken a termelés bizonyos területeken, hogy kúsznak felfele az élelmiszer árak,akkor a házi kedvencek bezzeg zabálnak, dúskálnak a jóban?

Baszki..nyitok egy fogadjon nyugdíjas kedvencet klubot..néniket meg bácsikat lehet hazavinni, és kényeztetni...gondolom nekik is jó lenne, normális húst enni, nem a csirekfarhátakat, meg a lábakat, guberálni a hentestől a piacokon.

Amiken épphogy akad némi hús.

Ennyivel több értéke van egy háziállatnak mint egy embernek?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ugygondolom.blog.hu/api/trackback/id/tr482719230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása